Yhteystiedot

Janne Petäjäjärvi
Toimitusjohtaja
p. 0409105751
janne.petajajarvi@rakennuskaliper.fi

Janne on kaheksankymmentäluvun loppupuolella syntynyt paljasjalkanen ranualainen. Timpurikoulun hän on suorittanut Rovaniemellä, melkolailla kiitettävillä arvosanoilla. Sotaväki menikin sitten sielä kaikista kovimmassa paikassa, ei usan merijalkaväessä, vaan Ivalon rajalla. Janne on, jos ei koko universumin, niin ainakin ETY-maiden paras laatoittaja ja sauna- kylpyhuoneremonttien tekijä. Janne ei tee millilleen, Janne tekkee justiin!!

Aleksi Kaikkonen
p. 0442954393
aleksi.kaikkonen@rakennuskaliper.fi

No Aleksihan on kans Ranuan alakuperäisasukkaita. Koulutus Aleksillakin on timpuripuolelta, kävivät Jannen kanssa samaa koulua ala-asteen ekalta amitsun vikalle ja pelekkää kiitosta toikkarissa. Aleksi kuitenki on senverran edistyksellinen ja keskustalainen, että on älynnyt majapaikakseen valita kasvukeskuksen, Rovaniemen kauppalan. Hän kävi sotaväen yhtä kovassa paikassa ko Janne, eli Sodankylässä. Ei sielä vissiin yhtä rajuja taisteluita ollu ko Ivalossa, mutta kasarmilla niin huono sisäilma, että vaarallisempi ko epäsuora tuli. Aleksi on touhunnut ikänsä rakennushommia, omakotitaloja on syntynyt, kuin sieniä sateella, mutta sieni ei ole taloissa kasvanut. Maatilanpoikana Aleksi on tottunut tekemään oikeita miesten töitä!!

Heikki Linna
p. 0505221507
heikki.linna@rakennuskaliper.fi

Heikki on nähnyt päivänvalon Keskipohjanmaalla Perhossa. Peruskoulun jälkeen nälkä ajoi pohjoiseen, aina Rovaniemen kauppalan kulmille. Heikillä on amitsusta lentokoneasentajan paperit ja työkokemustakin alalta, mutta lentokoneet tuli tonttiin ja jatkokoulutusta vaajittiin. Niimpä Heikki opiskeli konepuolta oikein insinöörikoulussa ja työskenteli sen jälkeen maan alla kaivospuolella, ne koneet on vaikeampi alas puottaa. Joku vuosi meni myös kiinteistöautomaation parissa touhutessa. Rakennuskokemusta Heikillä on mm. teollisesta rakentamisesta talotehtaalla.